2019-09-30

Inget gjort men snabbt gick den


Eftersom vi kom sent i säng på lördagsnatten blev det en lång och skön sovmorgon och sedan en långfrukost på det.

Sedan blev det förflyttning upp till takterrassen med en bok i solstolen och kanske blev det en liten powernap en stund också.

Klockan tickar på fast man ingenting gör så när halva dagen gått blev det dags att göra i ordning middagen. Det fick bli pasta så man kunde ladda upp kroppen med lite kolhydrater och kanske hoppas på att få lite fart på kroppen de sista timmarna som var kvar av dagen.

Men kanske åt vi för mycket istället av pastan. För någon tjohoooo och klackarna i taket effekt blev det inte på någon av oss. Utan det blev bara en förflyttning ner till altanen och ett parti kort innan vi förflyttade oss en ca. 10 steg in till soffan och tv:n.



Pasta med köttfärssås

Uppstekt gammal äpplekaka och glass gjort på frusna bananer med smak av vanilj. Det fick det bli till kvällskaffet.

5 kommentarer:

  1. Visst är det skönt att kunna unna sig en siesta när man känner för det :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den där äppelkakan får det att vattnas ordentligt i munnen...kram

    SvaraRadera
  3. Ibland drabbas man av paltkoma i stället för att få ny energi. Då kan det vara skönt att bara unna sig att koppla av.

    Kram och ha en bra måndag!

    SvaraRadera
  4. Pasta och köttfärssås, vad gott! Tror jag måste göra det idag. Vissa dagar är helt enkelt slö/vilo dagar. Då är det bara att glida ned i vilopuls och inta ett bekvämt läge. =) Kram Carina

    SvaraRadera
  5. Jag tycker ofta att den där kolhydrat-effekten uteblir när jag äter pasta, det blir snarare paltkoma som inträder... Men gott är det! :-D

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.