2020-03-14

En bit söder över


Så var reserutten lagd igår och trafiken var helt okej och kartläsaren (jag alltså) skötte sig nästan🙄😏😮 så att vi kom fram dit vi skulle. Men vi höll tiden så en liten extra sväng som det blev en gång gjorde ingen inverkan.

Helt automatiskt när man kommer till en kund tar man fram handen och hälsar. Det är något som sitter i armen, den bara flyger fram. På ett av ställen där vi lossade tog inte kunden i hand utan svarade bara "the fucking coronavirus" till mig. 

När vi senare satt och väntade på att sista kund skulle dyka upp ringde mobilen och det var Chatarina som hört att Spanien gått ut med nödläge och förmodligen kommer att stänga Spanien i 15 dagar. Jag gick in och googlade och såg det hon precis sagt.

När vi senare åkte hemåt till Torrevieja igen stod det på varenda digital skylt utmed motorvägen. "Coronavirus" Undvik resor håller er hemma.3 kommentarer:

 1. Ja de visade på nyheterna här att hela Spanien var satt under undantagstillstånd och stänger ner under 14 dagar.
  Nu är nästan hela världen drabbat av det här viruset. Hoppas det planar ut snart så att det tar slut någon gång.
  Kram Carna

  SvaraRadera
 2. Ja jösses vad det går snabbt med allting nu... Vi reser som planerat till Sälen för att åka skidor i morgon och tar det som det kommer. Var rädda om er! Kram //Tina

  SvaraRadera
 3. Oj stänger ner hela spanien nu oxå, det är inga småsaker som händer precis.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.