2020-03-12

Ingen surfing


Ja då var man hemma igen efter en liten snabbtripp till Biarritz. Åkte i måndagsmiddag och kom hem igår eftermiddag igen. Det var ingen nöjesresa med surfing inbokat utan en liten jobbtur. 

Nu såg vi inga som surfade för det var inget vidare väder när vi var där och det är säkert inte mer än +13 i Atlanten heller. Temperaturen gick max upp till +14 ett tag på tisdagen när solen tittade fram en stund. Men som sagt hade man varit där lite längre fram på året så hade man säkert sett surfare på Atlantens vågor.


Staden var vacker med sina smala gator och gamla hus. Det fanns många hotell att välja på men inte en parkeringsplats att tillgå med en liten större bil som vi har. Så det fick bli Raddisons Blu första natten som även hade parkeringsplatser för sina gäster.


I tisdagskväll var vi klara med jobbet och började att åka hemåt. Vi skulle åka till San Sebastian och äta innan vi skulle leta boende för natten lite längre söder över.

Men att komma in i storstan San Sebastian vid 20.00 tiden var som att trampa rakt ner i en myrstack. Så när vi snurrat runt där ett tag tog vi ut färdriktningen mot Zaragoza istället.

Men först stannade vi på en krog utmed vägen för att äta innan vi letade på ett hotell. Men det var inte lätt att hitta ett öppet hotell vid den tiden. Utan vi körde tillslut till flygplatsen och tog in på ett hotell där och då var klockan över 01.00.

Kan väl säga att jag somnade bums utan att ha duschat. Så duschen fick bli på morgonen innan frukost och hemfärd.

Resan gick som på räls hela vägen hem och just nu i skrivande stund. Känner jag mig lite lagom trött och ska snart hoppa i sängen för att få sova skönt i min egna säng som man sover allra bäst i.Väldigt lugnt ett tag på vägen.Stannade och tog några tapas i något som hette Villados på vägen mot Biarritz.Sedan började det att skymma och trafiken blev lite tätare.

Månen lyste skarpt på oss ett tag innan vi svängde av och fick den i ryggen.

Vaknade upp till ett grått Biarritz.

Detta var vyn från hotellfönstret.

Så lite frukost i magen innan jobbet.

Atlanten såg inte så värst inbjudande ut.

Sedan jobbade vi hela dagen.

Såklart åt vi en baguette, vi var ju i Frankrike.

Dags att lämna Biarritz.

Tog oss ner till havet en sista gång.

För att ta en bild på solnedgången.

Eller två.

Sedan en Snabbvisit på gatorna i San Sebastian för att hitta en krog som Författaren Mons Kallentoft rekomenderat enl. arbetskollega.

Hotellnatt på Zaragozas flygplats.

Supertrötta i säng med lite skuggpantomim innan vi somnade.

Sedan hemfärd igår med vindrutan full av flygfän så att bilden blev suddig.

6 kommentarer:

 1. Oj vilken jobbresa ni fick göra. Ända till Frankrike.
  Förstår att det känns skönt att komma hem till din egen säng nu.
  Ha det bra.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Ingen dålig jobbsväng :)
  Förstår att den egna sängen kändes underbar
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det var en rejäl arbetsresa som ni fick göra. Vilken tur att ni hittade ett öppet hotell till slut. Den egna sängen är alltid skönast.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Det var en rejäl tripp det! Synd att ni inte hade mer tid på er för alla dom där ställena är himla fina. Jobbigt med en för stor bil när det kommer till att parkera också, det räcker gott och väl med en vanlig personbil när det kommer till den biten.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Det var en rejäl tur ni gjorde! Och vilken tur att ni hittade ett hotell som var öppet....inte kul att behöva sova i bilen. Men visst är det skönt när man kommer hem till sin egen säng igen!
  Kram

  SvaraRadera
 6. ilket roligt jobb nihar , få ut och se sig om kring . Hotell och hotellfrukost är mysigt , sen är det skönt att komma hem till sin egen säng .

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.