2020-03-08

Superkul lördagseftermiddag


Vi sprang iväg en snabbis på marknaden igår för att se hur det nu skulle bli med gubbens sandaler som han lämnade in förra lördagen. No problema, utan han fick ett par helt nya och 3 månaders garanti även på detta par. 

Klockan 14.00 skulle vi mötas upp hemma hos Annica och Christer för att gå till kubbplanen bakom dem. Vi lämnade bara in vår mat som vi gjort innan för vi skulle ha knytkalas efter kubbmatchen. Vi gick i samlad trupp ner till planen eller kanske killarna (gubbarna 😁😉 ) för sig och vi tjejer (kvinnor 😉😀) för sig. Vi körde lite taktiksnack och kom fram till att inga mixade lag utan kvinna mot man skulle vi spela.

Ja, nu blåste det rätt så rejält även igår, så om jag säger att detta hade männen en klar fördel av. De är starkare, explosivare, större och står stadigare än vi stackars kvinnor kunde göra i blåsten. Ja ni fattar va, männen vann och blev som tre stolta tuppar som sprätte i hönsgården för första gången.

Men vi kvinnor kan ta ett nederlag 😚 utan att deppa ihop totalt för att de där klossarna slogs ner som käglor på vår sida och att den där j--la kungen till slut slog i backen också.

När matcherna var färdigspelade gick vi hem igen till Annica och Christer och käkade ihop av maten som vi alla gjort och hade en trevlig kväll med både roliga, djupa och allvarligt snack runt bordet innan vi sa tack och hej vid 22.30.


 Rätta meter precis efter regelboken.

 Sedan satte matchen igång.

 En av tupparna på helt fel planhalva.

 Vätskepaus är obligatoriskt. Man blir väldigt torr i munnen när det blåser.

Massor av gott på tallriken var det och mätt blev man med.

7 kommentarer:

 1. Nästa gång vinner vi :)
  Tack för en kul eftermiddag/kväll
  Kram

  SvaraRadera
 2. Trevligt! Carolin ger verkligen en rejäl utskällning där på en av bilderna :-D Förstår av detta att killarna vann för att dom fuskade... ;-)

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag på alla vis!

  Kram och god söndag

  SvaraRadera
 4. Det såg jättegott ut. Trevlig söndag.

  SvaraRadera
 5. Låter trevligt. Och att vinna är inte allt ;) Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig Lördag. Det är såna dagar som sätter lite extra guldkant på tillvaron.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att det ordnade sig med sandalerna och vilken härlig dag trots förlusten :-). Kram //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.