2020-03-09

Låg i lä 😎


Vaknade så fort det började ljusna och klev upp med en gång. Stoppade in en maskin tvätt innan jag startade med frukosten. Vi åt på altanen som vi brukar nu när det har blivit varmare på mornarna. Tog kaffet vid datorn och stoppade in en ny omgång med tvätt i tvättmaskinen. 

När den sista maskinen var klar satte jag en bröddeg och tog sedan tvätten och gick upp på takterrassen. Hängde tvätten och sjönk sedan ner i en solstol med min bok. Ja ni vet hur det är med läsandet i en solstol för mig. Max 8 sidor sedan kommer John Blund förbi med sitt trollspö. Dåsade så skönt där under tvätten som fladdrade lite lätt i vinden. Rätt som det var ropade gubben att vi hade blivit bortbjudna till grannen på ett glas Cava lite senare, för att inviga deras takterrass som har blivit färdig nu. De har lagt nytt golv där och nytt i deras trapp upp dit.

Så när klockan hade blivit lite senare på dagen knatade vi över och skålade in deras fina nyrenoverade takterrass. Satt där en tag i solskenet innan vi gick tillbaka hem och började med maten. Det fick bli rester som fanns kvar sedan veckan i kylen.

Bakade ut brödet och stoppade det i ugnen. Under tiden det stod i ugnen pratade vi med lilla Amelia och vinkade åt lillebror Elvis. Amelia har börjat att prata mer och mer nu. Så varje gång hon ser ett flygplan eller en helikopter som hon nu hade gjort igår. Säger hon att det är farfar, för när man ska till farfar och farmor måste man flyga.


Inte många moln på himlen.

 Här under den vajande tvätten låg jag.

 Sedan blev det Cava på grannens tak.

Nybakat bröd blev det med.

6 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det var en mycket behaglig stund där på terrassen. Lätt att slumra till...

  Kram och ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Åh så gärna jag skulle byta med dig för en timme eller två.=)
  Det låter så härligt att ligga och småslumra i en solstol.
  Trevligt att få hjälpa till att inviga grannarnas terrass också.
  Ha det bra. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Så härligt att solen börjar värma så man kan äta frukost ute. Skulle gärna byta med dig. 4 plusgrader här och regn. Grått och trist , bättre med några minusgrader och sol. Ha en fin dag. //Christina

  SvaraRadera
 4. Att bli väckt för att gå bort och dricka lite bubbel är inte helt fel ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Såg skönt ut där under tvätten! Fast jag tror ändå att jag avstår här, min tvättställning är ganska låg ;-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.