2022-08-16

Lite nytt

 

Igår när jag kom ner till havet i Punta Prima på morgonen, var det väldigt många som stod där och tog kort på soluppgången. -Jo, även jag stannade såklart och knäppte ett kort innan jag fortsatte min löprunda.

På middagen tog vi en sväng till några här i byn och tittade till deras blommor och sedan blev det en sväng bort till Leroy & Merlin. Jag säger bara jösses vilken kaos det var i parkeringshuset. Alla vill stå med bilen under tak i värmen. Så alla snurrade runt febrilt med sina bilar för att se en grön lampa (ledig plats) lysa någonstans i gångarna. Jodå, vi snurrade ett par varv vi också med pärlan för att komma så nära uppgången till L & M. Och vi fick t.o.m. onda ögat och fingret av en dam i en bil som tyckte att det var hennes parkeringsplats som vi tog.

När vi kom hem igen spenderade vi resten utav dagen uppe på terrassen. Eller förresten det gjorde vi inte. För framåt seneftermiddagen gick gubben ner och började att vattna blommorna i trädgården, och jag stannade kvar på terrassen och vattnade alla blommor där.

På kvällen såg vi en Psykologisk thriller på Netflix, "Fractured". Den var rätt så okej ändå. Men först tyckte jag den var lite knepig och bara sådär.Klart man stannar upp och tar ett kort på det här vackra.


Fläktade skönt på morgonrundan.


Två stycken uppladdningsbara lampor köpte vi.


Så här mycket på ett par veckor har bougainvillean växt. Så nu är det dags att gubben tar fram sin konstnärliga sida och klipper till en boll av den.


Den här lampan fick vi av Malin & Ninos i våras när de var nere. De skulle kasta den om vi inte ville ha den. Så vi tog den, och sedan har den bara legat. Men nu har vi hittat en plats för den.


Vår orientaliska lampa över bordet blev fin med den nya belysningen i.


"Ray och hans fru och dotter stannar vid en rastplats på motorvägen där hans dotter faller och bryter armen. Efter en frenetisk rusning till sjukhuset och en sammandrabbning med incheckningssköterskan kan Ray äntligen få henne till en läkare. Medan frun och dottern går ner för en MR-undersökning, svimmar Ray, utmattad, i en stol i lobbyn. När de vaknar upp har de inga uppgifter eller vetskap om att Rays familj någonsin har checkats in."


6 kommentarer:

 1. Så fint ni har det och lampan är ursnygg. Vilken vacker soluppgång!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!
   Nej, den fick inte kastas, även om jag inte hade någon plats till den från först början.
   Soluppgångar kan man aldrig sluta titta på.
   Kram

   Radera
 2. Så vacker soluppgång! Fattar att den måste förevigas på bild!
  Först hade jag ingen aning om vad du menade för film, jag är expert på att glömma titlar ;) Men, så såg jag bild och text på slutet och känner igen att vi också sett den. Minns också att jag tyckte den var lite konstig... även om jag inte minns hela filmen eller ens slutet, nu...
  Kram och ha det gott!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte hur många bilder jag har på soluppgångar 😏, men vackert är det när solen stiger upp.
   Ja det var en liten knepig film.
   Ha det bra du med.
   Kram

   Radera
 3. Fantastiskt vacker soluppgång. När jag är på Gotland måste jag alltid fotografera solnedgången. Fast jag redan har x antal likadan motiv. Tycker filmen lät lite spännande ändå, jag blev intresserad. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det hur många bilder som helst på soluppgångar i mobilen 🙈.
   Ja du får ge filmen en chans då 😉😀.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.