2019-08-01

Mittiveckandagen


Jo den var igår den, och här tog vi det lugnt i stort sätt hela dagen. Vi var bara nere på Mercadona och inhandlade frukt och grönt som var slut här hemma.

Men det var knappt att man kom dit eller hem från affären. För igår var det en mulen dag här och då är det ingen som verkar vilja vara på stranden. Utan då står shopping på La Zenia Boulevard först på deras listor. För jisses vilken trafikstockning det var, ett pärlband av bilar på varenda väg som leder bort till köpcentret.

När vi fått in våra varor i kyl och skafferi fortsatte vi med de sista omplanteringarna till större krukor på takterrassen. Så skönt att fått det gjort och vi blev nöjda båda två med det vi fixat till med blommorna.

Jag gjorde en räkmacka till middag som jag hittade receptet här hos Pia med bloggen Villa Ryttarängen. Kan bara hålla med att det var så himla gott precis som hon skrev.

Vi hade en cikada som underhöll oss ett tag där uppe på taket. Den satt på grillen och förde ett jäkla oljud ett tag innan den flög vidare.

Så himla gott.

Vilket vackert mönster den hade.

4 kommentarer:

 1. Nämen åhh vad roligt att du testade och gillade. Håller med dig om cikadan, vilket vackert mönster. Här är det kyligt väder. Bara 10 grader när jag klev upp. Aldrig lagom du vet. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ska prova räkreceptet så fort jag bara kan. Såg supergott ut. Har aldrig sett en cikada på så nära håll. Vad vacker den var. Här har vi sol och 15 grader nu på morgonen. Ska bli upp emot 22 grader mitt på dagen. Det får jag väl vara nöjd med när det är Augusti i Sverige. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att smörgåsarna var väldigt goda!
  Det var kul att få se hur en cikada ser ut. Jag har ju hört dem och det med besked men aldrig lyckat se någon. Nu vet jag :D

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Normalt sett brukar jag inte gilla räkmackor eftersom det är (ofta) så mycket bröd i dem. Detta "recept" låter däremot gott så det blir att testa :)
  Ha en skön kväll
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.