2020-04-11

Den gick den med


Nada problema, låååååångfredagen blev till kväll den med. Hade väl aldrig trott att den inte skulle bli det 🤔 men ja ni vet. När man är inne på 26 dagen av karantäntid så kan det lätt bli tristess.

Men som sagt gubben och jag fick till denna låååånga fredag att gå med. Vi är ett bra team han och jag i det mesta. Så vi fixade och donade med lite av varje, och det mesta (allt 👍) blev som vi ville.

Vi pratade med alla våra barn och barnbarn (förutom ett, tonåringen). De var samlade på ett ställe och hade grilltime i det fina Sverigevädret som är just nu. Vi swishade en påskpeng till var och en som de får göra vad de vill med.

Vi åt pasta till middag ingen sill eller påskmat på bordet. Eller det är ju idag man äter påskbord förresten 🙄. Men det blir ingen påskmat idag heller.

Gubben visade mig att vi kommer få trampa vindruvor i sommar (precis som Mandelmanns 😁) för vårt egna vin, eller NOT. Vi har inte så många klasar på vår vinstock, som gubben fått av en kund som vi var hos en gång. Men det är våra allra första egna i alla fall. Om nu inte fåglarna tar beslag på dem när de blir större.


GLAD PÅSKPasta är bra gott 😋.

Hoppas, hoppas 👏 det blir många fler.

6 kommentarer:

 1. Glad påsk till er också och ha det fortsatt bra. Det blir att gräva en vinkällare till hösten då?

  Påskkramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Glad Påsk till er. Hoppas ni har det bra.
  Kram Tummelisa

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk! Kul med egna druvor. Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Kul med vindruvor, vi hade ju en del förra sommaren, har ingen aning hur det ser ut med det nu. Måste fråga vår snälla granne som vattnar o ser till vårt hus. Ha en fin Påskafton. //Christina.

  SvaraRadera
 5. Så kul med egna vindruvor! Hoppas det blir en riklig skörd.

  Kram och god påskafton!

  SvaraRadera
 6. Glad påsk, häftigt med egna druvor kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.