2023-02-15

Alla Hjärtans Dag

 

-Jepp, det var det igår ja. Vi är inga storfirare av dagen. Men vi brukar äta lite gott eller kanske gå ut och äta något. Men igår gick vi inte ut och åt utan vi var hemma, för vi väntade på ett paket som skulle levereras till oss.

Vi skulle ha fått paketet redan den 13:de, men det fick vi inte. Men vi fick ett mail igår från leverantören att de hade varit på vår adress 2 gånger under måndagen 🤨 men inte kunnat leverera varan. Och att de skulle försöka som igår igen.

Gubben skrev med en gång tillbaka att det är ingen som ringt honom att leveransen var på väg. Och de måste ringa eller skicka ett sms när de står utanför vid oss. Eftersom det är låsta grindar där vi bor.

Tror ni det ringde igår???? -Nej inte så värst många gånger, och inte en enda gång från leverantören 😞. Och i morse hade vi ett mail igen från leverantören, att de hade varit hos oss 20.10 igår kväll och försökt att leverera paketet, men inte kunnat.

Nu har gubben även varit i kontakt med Amazon där vi köpte varan. Så nu har de kontaktat leverantören med och vi har fått en kopia av mailet de skickat. Så nu får vi se om det händer något 🙁.

Det vi väntar på är en ny korg till vår diskmaskin. Den nedre korgen har pajat och det går inte att ställa tallrikarna som de ska stå. Och det vill man ju kunna göra 😏, annars kan man diska för hand lika gärna.


Jag var borta på La Zenia Boulevarden när gubben satt hemma och väntade på paketet. Jag köpte med några sushibitar hem till oss.


Jag köpte ett litet kinaspel inne på Flying Tiger till oss. Var lite svårt att få upp de små kulorna när man har stora händer 😮.



En citroncheesecake till kaffet blev det med.

8 kommentarer:

  1. Så irriterande med paketleveransen men hoppas att det ska ordna sig nu.
    Perfekt mat en alla hjärtans dag tycker jag :D

    Kram och god onsdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Liiite irriterande att det måste strula.
      Blev så sugen på shushi, det var så länge sedan vi åt det.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  2. Så fruktansvärt tråkigt att leveransen strular. Man har bättre saker för sig än att vänta på den dag ut och dag in. Kram

    SvaraRadera
  3. Alltså posten ... funkar den någonstans egentligen? Blir så förrrrb på sådant där. Just att de säger att de ringt och så har de inte det. OCH att vänta på ngt som SKA komma och som skulle ha kommit för länge sen, GAAAH!! Ännu värre för er som måste sitta och vänta på det. Men god mat på Alla Hjärtans fick nu iaf. Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det verkar inte som den gör det faktiskt.
      Det var så länge sedan vi åt sushi och jag blev väldigt sugen.
      Kram

      Radera
  4. Hej Carin! Irriterande när det strular... och en diskmaskin behövs i ett hem! Eller hur? Vilken fin dag ni fick... sushi och Kinaschack gillar jag!

    KRAM Anna Channal

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man blir superirriterad på sådan här strul.
      Jag var först emot en diskmaskin när vi flyttade hit. Men gubben fick mig att ändra mig, som tur är.
      Kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.