2021-02-28

Ruggigt som tusan

 

Blev inget nytt inköp utav blommor igår. Tyckte vädret inte såg sådär jätteinbjudande ut för att gå till marknaden. Så det blev en slappardag i stället.

-Jo vi pratade med några av våra barnbarn på WhatsApp som är lika underhållande och skoj som alltid. Nu längtar vi så ini bomben på att få krama om dem i verkligheten snart alla våra hjärtegryn.

Föresten så tog jag mig en liten runda på eftermiddagen för att leta efter lite rekvisita till mitt projekt som jag håller på med. Men tyvärr kom jag hem tomhänt. Men det finns massor med ställen kvar att kolla på, och jag är inte riktig klar ännu med själva pysselprojektet.

På kvällen blev det pasta, kortspel och en massa tv-tittande innan vi hoppade i säng.


Liten sneak peek på mitt projekt.Det blev en vegetarisk pastarätt med en massa parmesan på toppen.

6 kommentarer:

 1. Spännande att se resultatet :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du är så pysslig! Ska bli kul att få se vad detta kan bli? ;) :)
  Så fin du är, en klädsam frisyr! Jag har inte klippt mig sedan runt den 20:e augusti... ett halvår sedan och jag brukar klippa mig ca var 9:e vecka, typ... men håret verkar klara det ändå och nu har det blivit riktigt långt så när jag väl ska klippa topparna så får min frisör vara väldigt sparsam med saxen! ;)
  Så gott bröd du bakat och att måla i blåsväder kan jag förstå att man helst slipper ;)
  Vetr du, jag brukar också ha lätt för att tårarna bara kommer... blivit värre med åldern... men just i det här fallet så grät jag så vansinnigt mycket när mammas olycka inträffade och vi fick veta att det inte fanns någon räddning... jag trodde aldrig tårarna skulle ta slut och det har fällts tårar efter det, men på något märkligt sätt känner jag mig så lugn med min sorg nu. Jag har nog "gråtit ut"?
  Kram och ha en fin söndag!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Ska bli intressant att se vad du håller på med för något spännande!
  Gott åt ni som vanligt ser jag :D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Spännande med ditt projekt!
  Och maten såg jättegod ut!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Låter som ett spännande projekt! Pastan ser sååååå god ut :) Nu knorrar det rejält i magen...här blir det pyttipanna med rödbetor idag, helt ok!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Dina shoppingturer verkar gå ungefär lika "bra" som mina... ;-)
  Maten såg suveränt god ut!

  Ha en braig start på veckan!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.