Vi eller vi och vi, gubben fortsatte med det sista uppe på takterrassen som var kvar att göra efter vi hade ätit frukost. Jag själv tog det lilla lugna innan jag satte igång med mina sysslor.
Så på middagen började jag att duka i ordning på takterrassen, för vid fyra tiden skulle Maria och Magnus komma på grillmiddag. Innan de åker hem till Svedala igen.
Vi bjöd på en nytt tilltugg till bubblet innan middagen. Jag fick ett tips från Znogge och googlade på det och fick upp en massa recept. Det var uppskattat av våra gäster och gubben och jag tycket det var gott med.
Väldigt blåsig morgon och förmiddag. Men som avtog tills våra gäster kom, så vi kunde sitta ute.
Det här var det nya tilltugget som vi bjöd på.
Friterat rispapper som man fick klicka på en röra som jag gjort till.
Vi grillade både nöt och fågel till middagen.
Det är härligt att äntligen kunna grilla och vara ute mer. Kram ☀️👍🙂
SvaraRaderaDet är toppen 😃.
RaderaKram
Vilken god middag ni bjöd på och så kul att ni testade förrätten!
SvaraRaderaTvå flaskor bubbel kommer alltid till användning tänker jag :D
Kram
Tack för tipset om den och alla gillade den.
RaderaDet kommer de säkert att göra någon varm dag fram över.
Kram
Hej Carin! Åh vilka vackra flaskor ni fick! Innehållet är säkerligen lika gott. Jag får sommarfeelings... sommar och grillmiddag på terassen. UNDERBART! KRAM Anna Channal
SvaraRaderaHalloj!, ja flaskorna var jättevackra och de smakar säkert utsökt med en varm och solig dag.
RaderaDet är skönt att man kan sitta kvar på takterrassen nu när man grillat.
Kram