2023-06-27

Uppdelning

 

Ja så fick det bli igår. Jag mötte upp Julia och Wilma och gubben stannade hemma med Ixa och tog hand om trädgården istället.

Julia fick ett armband utav oss som hon önskat sig från Pandora när hon tog studenten. Vi hade även lovat att hon skulle få berlocker till det. Men de skulle hon få välja ut själv när hon kom hit.

Så igår möttes vi upp och gjorde sällskap bort till La Zenia Boulevarden för att gå till Pandora. Det gick snabbt i affären för hon visste precis vilka berlocker hon ville ha. Så när inköpet var klart sa vi hejdå till varandra. För tjejerna skulle hem och lägga sig vid poolen och jag skulle fixa några ärenden innan jag vände hemåt igen. Jag skulle ha nya träningsstrumpor från Primark, huvudvärkstabletter från apoteket och havremjölk från Alcampo.

Gubben hade beskurit eller snarare klippt ner 😲 våra citrusträd i trädgården när jag kom tillbaka. Så nu finns det inget skuggig plats att sätta sig på där, på väldigt länge.

Det blev en koll i kylskåpet och av det som fanns blev det en restmiddag som var god i värmen.

Det blev några avsnitt på serien på kvällen innan vi hoppade i säng.


Vi kom iväg tidigt på morgonen.


Så att vi hann se solen stiga upp från havet.


Vi var i stort sett bara in och vände i affären. Så snabbt skulle alla inköp gå när man ska köpa något.


Pasta kvar sedan dagen innan. Kalkonfilé och vitlökssås sen Julia och Wilma var här på grillkväll. Lite grönt och soltorkade tomater till det blev en god pastasallad.


Våra egna vindruvor 👌.



Fanns ingen frukt på träden i år heller. Så därför beskar gubben dem rejält. Inte vackert nu, men det blir det när det kommer nytt.

10 kommentarer:

  1. Den middagen ser fantastiskt god ut. Älskar rester förresten, snabbt och ofta har smakerna satt sig lite mer. Hoppas träden gillar beskärningen, jag beskär också hårt, men jag väntar till vintern. Vet inte om det spelar någon roll :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig om restmat och smakerna.
      Ja, nu är det inte jag som har de gröna fingrarna här i familjen 🙄 . Men gubben har nog ingen särskild tid på året som när han beskurit dem tidigare. Och de har inte gett någon skada på dem.

      Radera
  2. Det låter härligt med så enkla och snabba besök i butikerna. Det är kanske en sådan behandling vårt citronträd behöver. Vi har aldrig fått citroner. 🤔🍋 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yepp, så skulle det alltid vara 👍.
      Ingen aning, men så här gör gubben i alla fall 😁.
      Kram

      Radera
  3. Så trevligt att få överlämna presenten personligen och så praktiskt att själv få välja berlockerna.
    En bra beskärning brukar göra att det kommer igen rejält.

    Kram och god kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det kändes mer rätt när hon ändå skulle åka hit direkt efter studenten.
      Vi får hoppas på det. Han brukar veta vad han gör med våra växter och träd 😀.
      Kram och en fin kväll till dig med.

      Radera
  4. Vilken fin present. Kul att få välja berlocker själv. Mins att jag hade ett i silver som försvann i ett inbrott tyvärr. Attans vilken hård beskärning men han vet ju vad han gör. Kraaam Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det kändes rätt när hon ändå skulle komma hit.
      Så tråkigt att du blev av med ditt armband efter inbrottet.
      Ja, dt kan man lugnt säga. Men jag litar på gubben att han vet vad han gör 😁.
      Kram

      Radera
  5. Hej Carin! Vilken fin studentpresent! Finns så många roliga och fina berlocker och det blir aldrig omodernt. En klassiker!

    KRAM Anna Channal

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, hon önskade sig ett sådant armband och hon fick några berlocker i studentpresenter i Sverige från andra med. Så nu har hon ett helt gäng och hon valde Disney tema. Så det blev Mimmi och Musse Pigg som blev köpta här.
      Kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.