2023-06-01

Vi tog en sväng


Jag och bror min gick en sväng bort till La Zenia Boulevard för att kolla lite. Det vi var ute efter var en ny regnmätare eller egentligen bara behållaren. För den gamla hade spruckit. De är ju i plast och det är något som inte håller hur länge som helst här i solgasset.

Leroy & Merlin sålde bara behållare, så det blev check på den med en gång. Sedan tog vi en sväng genom Primark och där hittade brorsan ett par shorts.

2 liter havremjölk blev inhandlat på Alcampo med. Plus några nya vindsnurror för att skrämma bort fåglarna från fruktträden på takterrassen.

När vi gick från La Zenia ringde vi till gubben att han kunde gå hemifrån med Ixa. Så skulle vi mötas upp på An Sibin för en öl.

Eftermiddagen mulnade på lite granna precis som tisdagseftermiddagen gjorde. Men regnet uteblev som tur var.

Kvällen blev likadan som de övriga kvällarna. Vi spelade lite spel och snackade om ditten och datten innan det blev en stund vid tv-apparaten och hopp i säng efter den.

Vi tog kanalrundan på morgonen.


Och mötte solen på väg upp bakom hustaken.


Änderna har verkligen ett märkligt läte tycker Ixa.


Här kryllade det av kaniner igår morse.


Vi tog en hink öl och nachochips på An Sibin.


Ixa skötte sig exemplariskt.Det blev restmiddag igår på takterrassen.

4 kommentarer:

 1. Där fick vi tips på regnmätare. Vi har köpt i Sverige eftersom vi inte har hittat här. Nu vet vi vart vi ska gå när den gamla dör. Kram

  SvaraRadera
 2. Ännu en bra dag i trevligt sällskap!
  Så fint att Ixa uppför sig så bra.

  Kram och god torsdag!

  SvaraRadera
 3. Era restmiddagar ser inte helt fel ut!
  Även hos oss byter vi ut regnmätaren ofta. Tycker de alltid håller så dåligt!
  Dessutom tittar jag aldrig på den, det är nog mest mannen som vill ha en...fast jag undrar egentligen hur mycket han tittar på den själv.
  kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. Förut hade vi plastbehållare till regnmätaren men som du säger höll den inte så länge. Nu har vi glasbehållare. Snyggare i mitt tycke och hållbarare. Vi har haft samma behållare i många år nu.
  Kram Monika

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.