2023-05-18

En kort åktur

 

Vi tog chansen med bilen igår istället, men vad hände 🙈🙊. -Jo, först krånglade grinden när vi skulle ut från vår parkering. Så man fick åka ut i grinden som man ska åka in i istället. Och just då vi skulle iväg, så skulle några bilar till det. Så det blev lite backande och trixande inne på parkeringen. Inte så skoj för Ixa som inte gillar bilåkandet så värst mycket.

När vi kommit en bit på vägen kom jag på att jag hade glömt nyckeln till dem vi skulle kolla till blommorna hos 🙄. Yes, eller shit, kanske jag sa just då där i baksätet med Ixa. Det var bara att vända och åka hemåt igen.

När jag hämtat nycklarna lämnade jag bara över dem till gubben så fick han åka själv istället. Ixa hade fått sin dos av bilåkande tyckte vi. Så jag och Ixa tog en liten promenad istället när gubben körde vidare.

Jag startade upp mitt pinnprojekt när gubben var iväg. Det blev två pinnar av en. Och den lilla pinnen fick jag en idé till med. Den stora som är kvar, får jag ta tag i när vi är själva igen. 

För nu snart så kommer brorsan. Sedan kommer dotter med familj en snabbvisit. Och strax efter dem kommer vårt äldsta barnbarn. Så det kommer att vara fullt upp ett tag, på ett härligt och roligt sätt.


Punta Prima.


Hade ett halvt rödkålshuvud som ropade i kylen 😲. -Gör något med mig. Så jag gjorde picklad rödkål av det. En 3, 2, 1 lag (vatten, socker och 12% ättika) och sedan ner med rödkålen i den när den hade svalnat.


Så den kom till användning när det blev fiskwraps till middag.


Ixa fick en bit av pinnen vi hämtat, när gubben hade sågat till min pinne. Men hon fick inte ta med sig den in. Så här står hon och kollar var husse tänker gömma den.

8 kommentarer:

  1. Så roligt med besök. Kram

    SvaraRadera
  2. Kul med släktbesök. Vilken fräsch sallad till fisken. Ska bli kul att se vad du ska göra med dina pinnar. Kraaam Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det ska bli så skoj när alla kommer.
      Ja, vi får se vad jag knåpar ihop.
      Kram

      Radera
  3. Men vad roligt med alla besök som väntar!! Jättekul! Kan tro att både de och ni gläder er mkt!! Surt med nycklarna, morr. TUR att din gubbe kunde åka istället så Ixa slapp, hihi. Kramar och ha en fin torsdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det ska bli så roligt att få en massa besök av flocken.
      Ja, det var surt. Men tyvärr så blir det så ibland när hjärnan tar lite paus 😉😁.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  4. Hej Carin! Jag vill också se pinnen, nyfiken som Ixa! Mums vilken god mat... nu blev jag hungrig!
    Kul med så mycket besök, mysigt att få rå om äldsta barnbarnet också.

    KRAM Anna Channal

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni kommer att få se pinnen, jag lovar.
      Det ska bli skoj att få rå om sin flock lite grann. Julia och hennes kompis kommer inte bo hos oss, men i närheten.
      Kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.