2023-05-12

Inte läst så noggrant

 

Vi hade en tid hos veterinären för vaccination på Ixa. Den var 11.30 och vi kom dit i god tid. Men receptionisten kunde inte hitta någon avtalat tid med oss. Och på torsdagar är inte veterinären här heller utan inne i Torrevieja på kliniken där, svarade hon. Så hon ordnade en tid till idag för Ixa istället. 

Vi åkte vidare och veckohandlade på Mercadona. Det var lagom med folk och det gick smidigt i affären. När jag kom ut till bilen ringde det i gubbens mobil. Det var från kliniken i Torrevieja, som undrade var vi var. Vi hade en bokad tid där för Ixa 11.30.

Gubben fick förklara att vi hade varit på kliniken hos oss i La Florida, och att vi fått en ny vaccination tid där nu.

Vi kollade på mailet som vi fått för vaccinationen och såg då att det stod Torrevieja. Så det var vi som gjort fel. Men eftersom vi har varit på kliniken i La Florida tidigare så trodde vi att det var där nu med. 

Ja, så kan det gå när man läser med ett öga och inte båda. Och tar för givet att det står det man tror det ska stå. Men det ordnade ju till sig till slut i alla fall.

Sedan var det inte så mycket mer spännande som hände under dagen och kvällen. 

Jo, vår ena svenska granne som inte bor här permanent. Åkte hem till Sverige och kommer tillbaka när hösten kommer till Sverige igen. 


Inga gäster från hotellet som låg i poolen när vi tog morgonpromenaden. Men kanske lite tidigt för ett dopp när vi gick förbi.


Solen blev som en brännande komet på kortet.


På översta trappsteget gillar Ixa att ligga på och njuta i solen. Men hon växlar mellan trappsteget och skuggan på altanen emellanåt .

Det fläktade rätt skönt på vår kvällspromenad.


Gjorde egna glassbakelser på kondenserad mjölk, en skvätt kokosmjölk, lite tjockgrädde och blandade bär. Frös in glassen och skopade sedan upp den i bollar som jag doppade i choklad.



Blev väldigt goda till kaffet.

8 kommentarer:

  1. Trevlig helg! 🙂 Kram

    SvaraRadera
  2. Det är inte lätt när samma kedja har olika mottagningar. Det har vår vårdcentral så vi har hamnat fel mer än en gång men då har det varit deras fel. Skönt i alla fall att det löste sig.
    Så otroligt god efterrätten såg ut och kan tänka mig att den smakade bra till kaffet.

    Önskar en fin fredag nu!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det kan ju lätt bli så. Men skönt att det gick att lösa.
      De glassbollarna gick inte av för hackor 😋🙊.
      Kram och detsamma

      Radera
  3. Så himla lätt att sånt där blir fel när det är en grupp med olika mottagningar. Glad att det ordnade upp sig. Men din efterätt alltså, du ÄR otrolig!! Kramar och trevlig helg!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju det. Och det var bra att det ordnade sig.
      Tack, de blev bra och goda
      Kram och fin helg till dig med.

      Radera
  4. Hej Carin! De ser också väldigt goda ut de där bakelserna. Kondenserad mjölk är så spanskt och sött! Som kola!
    Irriterande med felbokningen. Det har hänt mig med... jag beställde vin till Systembolaget Ingelsta. Men det kom till ett Ingelsta i shopping, inte vid gamla Obs! Stormarknad. Var bara att åka dit! Lite närmre för mig och ingen bokad tid precis.

    Trevlig helg och Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Det kanske är så. Men goda blev de 😁.
    Ja, det är irriterande, men den här gången var det vi som läst fel 🙈.
    Men idag är hon vaccinerad 👍.
    Kram och fin och bra helg till dig med.

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.