2024-03-22

Tar det lugnt

 

Igår var en bra dag fast en väldigt blåsig sådan. Men vi hade lite lä i trädgården, så vi satt där ute under citrusträden. Kändes skönt eftersom jag mest har haft ryggläge denna veckan.

Igår blev det skräpmatsmiddag (Mc Donalds) på bordet. Varför kallar man det skräpmat för? Så jäkla onyttigt kan det väl inte vara om man inte äter det varje dag. Eftersom jag sett på tv:n ett tag på kvällarna så har ju en massa reklam dykt upp stup i kvarten. Bl.a. då Mc Donalds, så det var jag sugen på. Och jäklar så gott det var. Det är nog flera år sedan vi åt Mc Donalds faktiskt. Har vi tagit hämthamburgare här så har det blivit Burger King.

Dagen flöt på bra och jag kände det som en skön och bra dag. Men på kvällen när vi skulle hoppa i säng så fick jag en snurr. Men det var den enda på hela dagen.


Riktigt blåsigt igår. Men där på stolarna satt vi väldigt bra.

12 kommentarer:

  1. Har samma problem som du. Vid koll av blodtrycket för några dar sen så var det skyhögt! Fått komplementmedicin och ska kolla det igen på måndag. Inget snurr för mig men problem med balansen. Fy. så trist det är! Har fått order om att ta det lugnt jag också.
    Nu kryar vi på oss!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen trist.
      Ja, nu kryar vi på oss 😊👍.
      Kram

      Radera
  2. Det är bra att du lyssnar på din kropp och vilar. Trevlig helg! Kram 🙂

    SvaraRadera
  3. Så skönt med en bättre dag som bara bjöd på en snurr. Verkar helt klart gå på rätt håll men fortsätt att vila dig i form. Praktiskt och bra med hämtmat tänker jag.

    Kram och god fredag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det känns bra.
      Ibland är det väldigt praktiskt.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  4. Låter som du är på bättringsvägen så skönt.Det är hemskt att vara yr jag har inte högt blodtryck men lider av kristallsjukan.Det gör att jag i perioder blir väldigt yr och svårt med balansen inte roligt alls.Har upptäckt att jag får besvär vid häftiga huvudrörelser och stress för söker undvika det.
    Så grönt och fint ni har i trädgården där måste det vara skönt att sitta.Din ”gubbe”har riktigt gröna fingrar.
    Krya på dig hälsningar
    Pia.G


    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det verkar som det börjar att vända nu och det är skönt. Blodtrycket är inte helt okej ännu. Men mycket bättre i alla fall.
      Det är verkligen inget kul och ha yrsel och det stressar ju upp en lite extra det med. Man vill ju inte gå och ramla omkull.
      Vi stortrivs i vår lilla trädgård. Ja, gubben älskar att pyssla med växterna.
      Tack snälla du.

      Radera
  5. Hej Carin! Visst kan Mac Donald's smaka riktigt bra om det inte blir för ofta. 100% nötkött också! Ser skönt ut där på eran terass! Bra att du tar det lugnt! KRAMAR Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Halloj!
      Precis, det är då det smakar som bäst när man inte äter det ofta.
      Vi gillar vår lilla trädgård.
      Det är rätt mycket chill här nu.
      Kram

      Radera
  6. Hoppas verkligen du snart blir av med snurret. Önskar dig en skön lördag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går åt rätt håll. Och igår var den bästa dagen sedan förra lördagen. Så medicinen börjar nog göra sitt nu i min kropp.
      Detsamma till dig.

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.