2023-09-01

Dagen innan fredag

 

Jepp, det var det igår. Så alltså torsdag och det brukar innebära veckohandling.

Men jag var lite sådär fram och tillbaka med just den biten. Vi skulle ju inte ha så mycket i affären egentligen. Så vi kunde lika gärna göra det idag, innan vi tog fredag och fredagsmys. Men till slut så gjorde vi som vi brukar göra. Så på eftermiddagen åkte vi ner till Mercadona och handlade. Det verkade som det var en bra tid för att handla. Inte en kotte i affären nu när alla spanjorer har åkt hem till sitt efter semestern. Så swish, swish så var den handlingen klar.

När vi kom hem så gick vi upp på taket och satt där en stund och njöt under pergolan. Vi skulle plockat ner två stycken smålampor som hänger i taket där. Lite klättrande på bordet innebar det för att få ner dem. Så latmasken tog över och vi satt kvar på våra rumpor båda två och bestämde att det får bli morgondagens (idag) jobb istället.

Gubben fick upp de nya flaggorna nere på altanen i alla fall, och det blev snyggt igen med två stycken hela flaggor som vajade i vinden.

På kvällen började vi på en ny serie som är i tio avsnitt och går på Netflix. Den heter "White Lines".


Det var fullmåne igen.


Råkade knäppa ett kort när jag skulle stoppa ner mobilen när jag tagit kort på månen.


Två hela och fina flaggor vid entrén.


Hemmagjord blåbärsglass till kvällsfikat. Huvudkaraktärer är Zoe och hennes bror Axel. Han lämnade Manchester i England som tonåring för att leva livet och satsa på dj-karriären på Ibiza. Men han försvinner och det förändrar livet för både hans familj och vänner.

Plötsligt befinner vi oss 20 år framåt i tiden. Axels kropp har hittats och Zoe reser till Ibiza för att försöka reda ut vad som hänt. Det visar sig dra upp en hel del minnen och minst sagt obehagliga upptäckter kring både droger och våld. Som vanligt hinns även ett par rejäla kärleksdraman med.

6 kommentarer:

 1. Det lät som en väldigt smidig storhandling och visst är det skönt att få det gjort.
  Härliga bilder som vanligt och fint att du kom med på ett hörn.
  Om jag inte minns fel tror jag att vi har sett den serien...

  Kram och god fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skönt att vi fick det gjort.
   Lite snopet när jag laddade över bilderna till datorn.
   Rätt bra en så länge tycker vi.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera
 2. Alltid gott att få handlat, även om jag inte gör det i vår familj, utan det är Roger som drar iväg till butikerna. Flaggor ska vara hela, så fint blev det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer att gubben här åker och handlar också. Men det har en tendens att det blir så mycket mer än vad som stod på lappen då 😉😀.
   Precis, de ska ju det 🙈. Men nu har vi det fint vid entrén igen.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.