2023-12-29

Sista torsdagen 2023

 

Hade tänkt att ta promenaden utmed havet eftersom vi gick ut vid 07.00. Men det var så rått och kyligt ute så jag vek uppåt istället för nedåt när vi hade en valmöjlighet. Så morgonpromenaden gjordes runt om på våra gator istället.

Vädret var lite halvdant hela dagen. Temperaturen kom väl upp i +16 som mest. Lite småruggigt var det allt. Så våra ac:n sattes på redan på eftermiddagen. Annars är det på kvällen de sätts på, så det är varmt och skönt när man ska se på tv:n och gå och lägga sig.

Vi var iväg och gjorde veckohandlingen på Mercadona på eftermiddagen och ingen trängsel igår heller. Handlade bara basvaror som var slut. För gubben får åka och handla det vi ska äta på nyårsafton på lördag.

På kvällen blev det en film på Netflix. Och det blev en Sci Fi- film. Egentligen är inte någon av oss ett fan av den genrer. Men nu blev det en sådan film ändå. Den hette "Rebel Moon" och det kommer visst en 2:a av den i April. Så då är man tvungen att se på den med.


Solen som gick upp över hustaken. När en koloni på kanten av galaxen hotas av arméerna från den tyranniska regenten Balisarius, skickar de en ung kvinna med ett mystiskt förflutna för att söka krigare från angränsande planeter för att hjälpa dem.

12 kommentarer:

 1. Tror sambon började kolla på filmen men sa den var lite långsam. Själv gillar jag inte Sci fi filmer, så de får han se på själva.
  16 grader kan jag tror känns lite ruggigt och då kanske inte havet lockar lika mycket. Härligt med valmöjligheter. Idag skiner faktiskt solen utanför och vi har 8 plusgrader, så det är en helt Ok vinterdag i Skåne
  Gott Nytt år, ses 2024 igen!!
  Kram Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra när man har valmöjligheter både med film och vart man ska ta sin promenad.
   Vi hade också 8 grader i morse när vi gick ut. Här har inte solen kunnat kika fram bakom de grå molnen ännu.
   Gott Nytt år till dig med.
   Kram

   Radera
 2. Det är klart att man ska ha det lite varmt när man är inomhus. Ha det fint! Kram

  SvaraRadera
 3. Det är inte min genre på film heller men Husse gillar dem så ibland blir det någon som kompromiss. Ge och ta helt enkelt ;-)
  Skönt att ha fyllt på basförråden i alla fall. Det har vi med men ev behöver vi komplettera med något.

  Kram och god fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu måste vi se 2:an, så är det 😉.
   Gubben får åka och handla imorgon till nyår.
   Detsamma och kram

   Radera
 4. Hej Carina! Idag har vi varit inne i stan. Trodde först att vi inte skulle komma in. GLASHALT! På E4:an vid Stenkullen låg tre stora lastbilar och två personbilar och blockerade båda körfälten. Bilarna blev omdirigerade att åka Strömsfors, Krokek och Strandvägen. Vid korsningen nere vid Bråviken välte en stor lastbil!! Så det blev även stopp där. Så läskigt!! Men vi tog oss in på eftremiddagen och handlade till nyår och fick ny bil. PHU!! Fast varmt har vi inomhus i alla fall. Det är skönt! Hoppas ni har fått upp värmen i huset. KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har sett på appen jag har på insta hur mycket elände i trafiken det har varit. Vi har varmt och skönt nu med i vårt hus. Det blir ju utskylt när man inte har ac:n på 24/7 . Men nu har vi 23 i vår boning och i like it 👍😁.
   Kra.


   Radera
 5. Nytt Serietips från din bror.
  World on fire ... SVT play 👍
  Ha dä bäst och Gott nytt år 🥰🥰

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, då har vi något att se.
   Gott nytt år till dig med 🥰🥰

   Radera
 6. Skönt att få handlat på Mercadona, har planerat in en snabbvisit på den affären på tisdag i Ayamonte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är affären som vi handlar på. Och gubben får göra det sista imorgon på samma affär.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.