2024-06-10

Grovrengöring

 

Igår blev det ett teamwork på takterrassen. Högtryckstvätten åkte fram för att få bort all sand. Så gubben körde högtrycksfläkten och jag och brorsan hade varsin trasa som vi torkade av möblerna med. Vi fick skaka alla filtar som låg över dynorna i möblerna. -Ja, det blir skitigt när sanden drar in.

På eftermiddagen började det att blåsa så mycket så när det var dags för restmiddag så intog vi den på altanen istället. 

Kvällen blev en stund vid tv:n innan vi hoppade i säng. Och vi såg på en Polsk film som hette "Colors of evil red" på Netflix.


En stillsam söndagspromenad.


Men efter frukost och kaffet blev det arbetsdag.


Sand överallt.


Lite frukt och macklunch tog vi på taket.När en ung kvinna mördas i den baltiska kustregionen i Polen. Så samarbetar hennes mamma en framstående domare med en ny åklagare i området för att upptäcka vad som verkligen hände. För det finns massor av frågor som till synes kan besvaras av de högar av bevis som ingen annan utreder.   

8 kommentarer:

 1. Hej Carin! Teamwork/samarbete är det bästa! En skön känsla efteråt när man har fixat och gjort fint tillsammans. Då smakar de där makorna riktigt bra till en kall öl eller ett glas rödvin kanske. KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Visst är det.
   Det fick bli en kall öl till mackorna.
   Kram

   Radera
 2. Ett gott teamwork underlättar och jag förstår att det var skönt att få bort sanden. Den har verkligen en förmåga att smutsa ner kan man säga.
  Vilka goda mackor och en bra avslutning med en film. Vi ser serien som du tipsade om och den är bra men speciell.
  Kram och god måndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är toppen när man kan jobba ihop och arbetet blir klart mycket fortare.
   Den är speciell men mycket bra tyckte jag.
   Ha en bra måndagskväll.
   Kram

   Radera
 3. Teamwork makes the dream work. 😉 Ha en fin vecka! Kram

  SvaraRadera
 4. Ja sanden smutsar verkligen ner, vi brukar inte få så mycket, men ytorna i uteköket visar tydligt att en trasa behöver plcokas fram! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här kan det bli för j..ligt rent ut sagt.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.