2024-06-15

Vi gick till hundstranden

 

Vi besökte hundstranden igår och tog oss ett dopp alla 3 + Ixa. Det var första gången som Ixa badade i havet. Hon har bara gillat att gräva i sanden tidigare när man har varit där. Men igår så gick hon i självmant och simmade t.o.m. och hon verkade gilla det.

Så här många hundar som det var igår har det inte varit tidigare heller när vi har varit där. Men Ixa smälte in i mängden. Hon lekte med några, studerade andra eller bara var vid oss.

Så att gå ner och bada där kommer vi att göra fler gånger nu när vi vet att det fungerar med Ixa och att hon även gillar att doppa sig.

När vi kom hem blev det dusch för oss allihopa för att få bort sanden och saltet. Efter det tog vi en fredagsdrink på taket och några timmar senare så grillade vi.

På kvällen blev det att se på EM-fotbollen som började igår. Men jag hoppade i säng innan matchen var slut. Även Ixa för hon var bra trött efter alla intryck som hon haft under dagen.


En fin morgon.


Hon började lite försiktigt att stå vid gubben och brorsan.


Men efter ett tag hade hon både tagit Baddaren, Silverfisken och Guldmagistern 😁😉.


Efter baden upp i sanden och rulla runt. Så en rejäl tvätt behövdes när vi kom hem.


Vodka, Aperol, partyis och Lambrusco. Det var blandningen på fredagsdrinken.Sedan en grillad köttbit och ett glas rött innan vi gick ner och såg på fotbollen.

8 kommentarer:

 1. Så bra att hon gillade att bada. Miss T har hittills bara blött tassarna men skulle det bli tillräckligt varmt tror jag att hon skulle gå i.
  Önskar en fin lördag nu!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var skoj att hon tyckte om att bada.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera
 2. Alla mina tidigare hundar, 4 st, har älskat att simma. I sjövatten förstås. Då blev pälsarna mjuka och de rullade sig konstigt nog aldrig på stranden. Men ruskade sig gjorde de förstås! Och stänkte ner oss som inte alltid badade samtidigt.
  Ha en fin helg.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har våra tidigare hundar också gjort. Och de rullade sig aldrig efteråt, men ruskade sig gjorde de. Och det gjorde Ixa med på oss när hon kom upp.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera
 3. Hej Carin! Vilen härlig dag ni fick och kul att Ixa gillar att bada i havet. En riktig semesterdag med god mat och en läskande drink. Mysigt! Din bror vill väl inte åka hem! Njut av er lördag! KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj!
   Det var en härlig dag, med lite utav allt som gör en glad.
   Snart har tre veckor gott, tyvärr. På måndag åker han hem till Sverige igen.
   Detsamma till er.
   Kram

   Radera
 4. Vad mysigt att Ixa vill hänga med ner i vattnet, kan tänka mig det blir många besök på hundstranden i sommar. Drinken låter jättegod, som vanligt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen roligt att hon gillade att bada. Så det blir säkert fler besök dit.
   Tack, och den var läskande.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.