2023-04-26

Blandad tisdag

 

Vi gick iväg tidigt jag och Ixa så vi kunde möta upp solen på vår morgonrunda. När vi kom ner till havet gick vi ner på La Zeniastranden. Strandbaren är fortfarande stängd och jag fick höra under dagen att det visst är tjafs med kontrakten igen på strandbarerna som det var för ett par år sedan. 

Sedan fortsatte vi som vanligt bort mot Punta Prima längs med havet. När jag kom till den stora allmänningen innan Punta Prima så möttes jag rätt snart av höga staket som de höll på att sätta upp längs med promenadvägen. De fanns inte där i söndags när vi gick där, och de var inte färdiga med sitt arbete på långa vägar syntes. För det låg flera högar med dessa staketsektioner utmed vägen som skulle placeras ut och sättas upp.

När vi var hemma igen, spenderade vi dagen lite inomhus och lite utomhus innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för att gå iväg till Ulrika och Mats som bjudit mig på middag.

Det blev ett par avkopplande timmar hos dem. Ja, för mig då, inte för Ixa. För hon var överlycklig åt att få träffa Whisky igen. Whisky var glad åt att få träffa Ixa med till en början. Men sedan ville han slappa och det ville inte Ixa. Så han såg rätt nöjd ut när vi tackade för oss och gick hemåt. 

När vi kom hem satte jag mig vid tv:n en stund och Ixa slog ihop bland kuddarna i soffan. Hon orkade knappt resa sig när vi skulle gå ut för att bara göra sista nattkissningen innan vi hoppade i säng.


Så skön morgon.


Snart skulle vi runda udden. Men först ett kort på båten som låg precis i solgatan i havet.


Blev så paff när jag mötte på en massa stängsel, så jag glömde knäppa en bild. Jag fick höra att här på området (svarta strecken) ska det visst byggas hus/lägenheter. Vi får hoppas att det blir en tjusig strandpromenad utanför byggnaderna sedan. Så man kan fortsätta att gå här.


Blev bjuden på en sangria när jag kom till Ulrika och Mats.


Krämig och god tortellinins till middag och ett glas rött till det.


Ixa sjönk ihop som en hösäck bland kuddarna med en gång vi kom hem.

8 kommentarer:

  1. Ljuvlig morgonstunds! Måste vara ett tjusigt läge för nya lägenheter. Tur du Ixa, ni har det mysigt tillsammans. Åh vad jag längtar efter en sangria vid Medelhavet.

    KRAM Anna Channal

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir det säkert och lägenheterna blir nog väldigt dyra med.
      Vi har det bra ihop hon och jag 😊.
      Inte ofta jag tar en sangria när vi är ute. Ibland är de inte goda ens. Men en hemmagjord som man vet vad som är i, tackar man inte nej till.
      Kram

      Radera
  2. Vilken härlig morgonpromenad det blev. Trevligt att bli bjuden på middag också. Kan tänka mig att Ixa tyckte det var kul men lite äldre hundar kan tröttna snabbare på lek och bus.

    Önskar en fin onsdag nu!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var verkligen härlig och bra.
      Ja, det var trevligt att sätta sig till bords och bara njuta av maten.
      Whisky har blivit en vuxen pojke nu på kort tid, och tycker det är skoj ett tag med lite bus. Ixa däremot håller igång (försöker iaf.) tills hon stupar.
      Ha en fin och bra onsdagskväll.
      Kram

      Radera
  3. Otroligt härlig morgonrunda. HOPPAS verkligen att det blir en strandpromenad när de nya husen är klara. Så Whisky fick vila lite sen efter att ha hängt och lekt med Ixa länge, haha. Kan förstå att Ixa själv var slut nr hon kom hem efter den kvällen. Härlig mat och sangria.
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det får vi verkligen hoppas, kanske några barer eller restauranger med, om man får önska 😁.
      Han såg väldigt glad ut när vi sa hejdå och gick hem. Och Ixa rörde inte en fena resten utav kvällen. Mer än när vi skulle ta en kvällskiss innan läggdags.
      Ja, det var gott allt som det bjöds på.
      Kram

      Radera
  4. Söta Ixa. Hon blev visst helt slut efter allt bus med Whisky.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blev hon. Det är fullt ös på henne när det träffas.

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.