2023-04-04

Vecka 14

 

Ny vecka och den startades upp med Ixa:s morgonrunda. Sedan tog jag på mig gympaskorna och tog min måndagsrunda innan frukosten.

Jag hade tänkt att gå bort till La Zenia för att köpa en grej som jag hade sett. Men jag hoppade det när jag var klar med duschen och tog bara en sväng ner till Skandinaviska och köpte lingon. För de tog slut när vi åt köttbullar.

Vi slappade lite på takterrassen på eftermiddagen, men det var lite kyligt i blåsten. Så jag gick ner och började med vår middag istället.

Efter middagen så tog vi det bara lugnt på altanen innan det var time för kvällspromenaden för Ixa, och sedan var det dags att titta en stund på tv:n innan läggdags.

Godmorgon till en ny vecka.


Jag gjorde egna gnocchi till middag. Med en god sås med bacon, bladspenat, lök, vitlök och skogschampinjoner som gnocchi blandades ner i.


Sedan var det kväller igen.



Fick se på klockan att det hade blivit några steg under dagen.  

8 kommentarer:

  1. Det var verkligen inte illa marscherat av dig :D
    Så god er middag både såg ut och lät!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blev lite förvånad själv. Men fler steg blir det helt klart nu när man har hund med.
      Gnocchi är gott.
      Kram

      Radera
  2. Hej Carin! Jag har aldrig gjort gnocchi. Är det som små potatisbullar... eller? Har köpt färdiga, tror hemmagjorda är godare. Just det, det är ju tisdag och en ny vecka. Blir dagvill när jag är hemma. Ska försöka ta mig ut på promenad varje dag som du. Blir nog inte lika många steg... men gott att komma ut! KRAM Anna Channal

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gnocchi är kokt potatis ägg och mjöl som man formar till små bollar och trycker ut dem med en gaffel. Lägger ner dem sedan i kokande vatten, och när de är klara flyter de upp till ytan. Man kan göra en god sås (som jag gjorde) att lägga dem i eller steka på dem lite lätt och ha något till dem.
      Det är alltid skönt att röra på sig tycker jag, oavsett hur långt det blir.
      Kram

      Radera
  3. God mat! Blev sugen på bacon, som jag äter väldigt sällan.
    Bra marscherat!
    Ha det skönt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var gott och bacon äter vi faktiskt lite nu och då. Finns alltid ett paket ifrysen.
      Detsamma till dig.

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.