2023-10-08

Hundträff

 

Ixa och jag tog morgonrundan ut med havet innan vi startade upp dagen hemma. 

Men när frukosten kommit ner i magen, blogginlägget fixat och duschen var avklarad. Satte vi oss i bilen och åkte upp till allmänningen i Villamartin.

Där skulle vi möta upp Ulrika, Mats och Whisky för det var väldigt länge sedan hundarna sågs. Anledningen till att de inte har träffats är att Whisky blev totalblockerad när Ixa började att löpa. Som inte är så konstigt alls egentligen. Men när hennes löp var över var han likadan när vi träffades hemma hos dem. Så vi tänkte att de får träffas på en neutral plats, så får vi se hur han beter sig. Och det gick riktigt bra faktiskt. Så vi får väl träffas några fler gånger så här och se hur det utvecklas.

På kvällen kom Malin och Ninos förbi en snabbis efter de hade varit ute och ätit. De kom igår från höstrusket i Sverige för att tanka lite D-vitaminer och boosta sig inför den tråkiga vintern som kommas skall lite senare i Sverige.


Lite disigt på morgonen.



Men nästan som alltid en strålande sol på dagen.

10 kommentarer:

  1. Hej Carin! Idag skiner solen igen här men det är kallt och blåsigt. Nu är hösten här. Tog på mig boots för första gången igår. Skulle inte vara fel och komma ner till Medelhavet och sippa på en sangria. Bra att det funkade mellan Whiskey och Ixa. Kul med så mycket umgänge. Här ser vi knappt våra grannar. Ha en skön söndag. KRAM Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter härligt med solen. Jag hoppas på sol när jag kommer hem med nu i oktober. Även om det både blir mössa, vantar och boots på.
      Här går umgänget lite i vågor eftersom alla inte bor här förjämnan som vi. Men det är betydligt mer umgänge här än när vi bodde i Sverige.
      Önskar dig detsamma.
      Kram

      Radera
  2. Så skönt att det fungerade bra nu när löpet är över. Hoppas det fortsätter så.

    Kram och god söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi får hoppas att det går bra nu i fortsättningen.
      Kram

      Radera
  3. Ja tänk att få tanka lite skön energi innan november nu, nog för att sommaren har varit fantastisk men ändå. Mörkret och kylan kom snabbt!
    Njut av söndagen och solen nu...
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är skönt. Men kylan har inte jag några problem med ännu 😉😊.
      Det gjorde jag stundtals.
      Kram

      Radera
  4. Vad bra det gick bättre med hundarna på en neutral plats. Här har vi det så gött, över 35 grader och låg luftfuktighet. Badandet pågår mest hela tiden.. hahaha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det kändes skönt att det fungerade.
      Vi har temperaturer runt 30 grader med. Men väldigt hög luftfuktighet på nätterna.
      Vi har 25 grader i poolen på området.

      Radera
  5. ja löpet kan ju såklart ställa till det. Vet att vissa hundar kan gilla när de löpt klart också för de luktar på ngt vis då med. Skönt att han behandlade som vanligt nu då och härligt att ses sådär med en annan hund och ha trevligt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var skönt att det fungerade bra, för de har kul när de leker tillsammans.

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.