2023-11-25

Ett år till

 

Gubben var iväg en sväng och uträttade ett ärende först innan vi satte oss i bilen allihopa och åkte iväg till San Pedro del Pinatar, för att besiktiga pärlan. Det var ett år sen sist och nu var det dags igen.

När gubben var på besiktigningen tog jag och Ixa en promenad i omgivningen. Och när gubben var klar så tog vi och åkte ner till havet och satte oss på strandpromenaden. Vi tog några tapas och en varsin öl för att fira att pärlan rullar ett år till. 

När vi var tillbaka hemma igen så svängde vi förbi Mercadona och gjorde en veckohandling. Lagom med folk i butiken så det gick rätt snabbt att göra våran inhandling.

Vi var rätt trötta alla tre när vi kom hem. Jag tog en snabbrunda med Ixa och efter det blev det bara fredagschill här. Det blev ingen fredagsdrink och det blev inte middagen som jag hade tänkt att göra på kvällen heller. För ingen av oss var särskilt hungriga.

När det var tv-dags så blev de det gamla vanliga som vi ser på fredagar. Sedan en sista sväng med Ixa och hopp i säng för mig. 


Morgonrunda nere vid havet.


På promenad nära ITV i San Pedro del Pinatar.


Några tapas till ölen.


Inte en kotte på stranden.



Det blev en wraps som vi åt på kvällen. 

5 kommentarer:

 1. När bilen är besiktigad och godkänd kan man vara värd var sin öl!
  Vilken härlig bild från er morgonpromenad. Ni har så vackra soluppgångar hos er. Det är vi inte bortskämda med här under vinterhalvåret.

  Önskar en fin lördag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skönt att den rullar ett år till.
   Det är man verkligen bortskämd med här hela året om.
   Ha en bra dag.
   Kram

   Radera
 2. Skönt att bilen gick igenom, grattis! Ingen på stranden? Kalla vindar? Här ska det bli mulet i veckan, så nu får vi passa på och njuta innan molnen drar in. Hoppas du har en bra lördagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack. Känns bra att den rullar et år till.
   Vi har lite mulet här idag faktiskt. Solen har svårt att ta sig igenom molnen. Men det är bara morgon ännu. Så det kan ändra på sig.
   Lördagskvällen var lugn och skön.

   Radera
 3. Ja det där med bilbesiktning ja...måste boka tid snart! Livet ser gott ut hos er - sol, god mat och värme! Jag är lite avundsjuk :)
  Kramis från ett kyligt Öland & Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.