2023-11-13

Lazy söndag

 

Den var lugn och skön våran söndag. Det hände inte särskilt mycket här hemma. Vi pysslade lite med det vi ville och helt enkelt bara njöt av den underbara söndagen.

Vi har nu haft ett strålande väder med höga temperaturer på dagen några dagar nu. Som sedan bara sjunkit lite när kvällen/natten har kommit. Jag har kunnat gå i shorts igen på våran morgonrunda. Eftersom det har varit +19 fast inte solen stigit upp ännu. Men i mitten av veckan ser det ut som att temperaturen kommer att sjunka till det normala (+13) igen på natten. Så då blir det tights och tjocktröja på morgonen igen. 

Vi kollade på en film som nyligen hade kommit upp på Netflix igår kväll med. Men den rekommenderar jag inte till någon. För det var de segaste 2 timmar någonsin. Den Heter "The Killer".


Morgonpromenad nere vid Punta Prima.Det var en dam som gick i och badade när vi gick förbi stranden. Jag har hört att temperaturen är +17 nu i havet.

Snart borta på La Moscastranden då tittade solen fram.


En asiatisk gryta med ris till åt vi till middag.Ensam, kall, metodisk och utan skrupler eller ånger väntar en mördare i skuggorna och bevakar sitt nästa mål. Ju längre han väntar, desto mer tror han att han tappar vettet, och sitt lugn.

10 kommentarer:

 1. Tänk att det finns så modiga människor som badar i dessa temperaturer. Fast det finns iofs de som badar när det är is. 😯
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle vilja vara en sådan modig kvinna 😉🙊. Men det tar ju så lång tid att doppa sig när man badar i havet.
   Kram

   Radera
 2. Så skönt att kunna njuta av svensk sommarvärme dagtid i alla fall. Hade det varit 17 grader i vattnet så hade jag hoppat i men mycket svalare än så får det inte bli.

  Önskar en glad måndag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt underbart.
   Jobbigt när det är långgrunt när graderna inte är mer i vattnet.
   Hoppas din måndag har varit bra
   Kram

   Radera
 3. Skulle sitta fint med lite sommarvärme nu i novemberrusket. Tack för varningen om filmen. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår det.
   Det var så lite så 😉😁.
   Kram

   Radera
 4. Hola Carin! Älskar värme, rosa sockervaddsmoln och lata söndagar. Jag har nämnt tidigare att maken och jag ska rymma november nästa år. Gärna till spanska solkusten. Tror man måste vara ute i god tid för att kunna hyra något. Vet du vart man vänder sig? Kan du tipsa om några som pysslar med det? Har tittat lite på nätet och Blocket. Men det är svårt. Hur gjorde ni innan ni köpte ert boende? KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Airbnb finns ju 😊.
   När vi började semestra på höstarna var det på Gran Canaria en månad. Halva oktober och november. Då hittade vi vårt boende genom booking.com. När vi sedan fastnade för fastlandet, så hyrde vi av makens jobbarkompis som hade lägenhet här. Det var då vi blev förtjusta i Playa Flamenca.
   Kram

   Radera
 5. Då har jag en grad varmare i poolen. Eller i går hade jag det i alla fall. Nu har det var lite kallare i natt så kanske det krypit ner lite till igen. En skön söndag är inte fel. Den filmen har vi inte sett, låter inte särskilt kul heller. Tack för varningen :) Ha en skön tisdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det sjunker snabbt i poolen när det blir svalare om nätterna. Har sett i vår pool på området där vi bor.
   Nej den var inte kul alls. Den var som klister, väldigt trög.
   Detsamma till dig.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.