2024-04-15

Vilodag

 

Kan väl säga med en gång att söndagen blev en chill sådan. För vädret levererade verkligen ett härligt sommarväder. Så vem vill ta fram en dammsugare då och börja städa. Inte jag i alla fall, även om det var min tanke när jag vaknade på morgonen. Dammråttorna ligger kvar i hörnen så det är bara att fånga upp dem en annan dag. Och blunda för lite dammråttor har jag inga problem med. När man bara kan ta det lugnt i en solstol. Flytta omkring stolen lite om man vill ha skugga eller solgass. Så söndagen var bara mañana, mañana.


Morgonpromenad med soluppgång.


Lek på stranden för Ixa.


Sedan gå hem full med energi som jag lade på lagring. Eftersom söndagen blev en chilldag.Vi åt hemmagjorda hamburgare som hamnade på en grönsaksbädd. Till hamburgaren hade vi morot och potatisstavar som körts i ugnen.

10 kommentarer:

 1. Nu börjar er favorittid om jag förstår rätt? Ni är riktiga solisar!
  Njut och ha det gott.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, båda gillar vi värmen. Men vi är inte några som ligger och pressar i solen. Det var förr när man åkte på solsemester. Nu är det här vår vardag och vi behöver inte räkna soltimmar eller fina dagar som man gjorde då. Så vi bara njuter av att vi har det så bra.
   Kram

   Radera
 2. Det lät som en bra och behaglig söndag. Gott åt ni dessutom som vanligt.
  Kram och god måndagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var toppen.
   Hamburgare är inte fel alls.
   Detsamma
   Kram

   Radera
 3. Jag hade också valt solstolen och låtit dammråttorna vänta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, för de finns ju kvar ändå. Kanske något större om man väntar länge 😄.

   Radera
 4. Så härligt att värmen är här och solen förgyller dagarna. Skönt med en slappardag, att ta tillvara på dagarna blir en bra på när en lever som vi gör :) Ha en fin måndagskväll också. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen, som vi har väntat 😉.
   Ja, det har man verkligen blivit 👍.
   Detsamma till dig.
   Kram

   Radera
 5. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddelande mig direkt på WhatsApp via: +447915601531 och få ett svar på ett ögonblick.

  Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta på 3%.
  * Höga godkännanden
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
  * Enkel onlineansökan.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
  E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447915601531

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

  SvaraRadera
 6. Härligt med vilodagar i värme och sol. Hamburgare är jag sugen på idag. Din ser makalöst god ut. Kram Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.