2024-08-11

Inte riktigt som planerat

 

Igår hade vi bestämt att ta en liten tripp ner till San pedro del Pinatar. Sitta där vid havet och kanske äta några tapas, titta på folk och ha en mysig lördag.

Så vi åkte iväg vid 11.00 tiden och var där lite efter 11.30. Men det var nu kruxet började att hitta en parkeringsplats. Det här var inget som vi tänkt på innan vi åkte hemifrån. Det är ju högsäsong och då kan man inte åka någonstans strax innan lunchtid och tro att man ska hitta en parkeringsplats nära havet eller playan.

Men i tron om att vi kanske skulle bli bönhörda så gjorde vi två varv inne på storparkeringen vid hamnen. Och sedan en runda inne bland smågatorna i stan. Men vi gav upp till slut. Roligare kan man ju ha en lördag än att bara sitta och snurra runt i bilen i hopp om att hitta en parkering. Så vi vände hemåt igen.

När vi kom hem så satte vi oss på altanen och då pep det till i gubbens mobil. Det var Mats som sms:ade och undrade om vi hade lust att komma till Abbys och ta en öl med dem. Gubben svarade ja till inbjudan.

Så jag gick en kissrunda med Ixa och sedan så gick vi upp dit. Det blev att vi åt middag där med. En varsin hamburgare som det var extra allt på. Vi träffade även Roland som är nere här nu. När vi hade ätit och snackat lite kände vi att det var dags att gå hem till Ixa igen. Nu hade hon blivit lämnad ensam 2 gånger samma dag.

Men hon är duktig vår lilla skrutta och allt var i sin ordning när vi kom tillbaka. Förresten det där lät som att hon gjort bus när hon har blivit lämnad ensam. Men det har hon aldrig gjort. Utan hon ligger i soffan och väntar på oss.



Tyvärr så knäppte jag bara ett kort igår. -Jo, jag tog ett kort på hamburgaren med, men det blev väldigt suddigt.

8 kommentarer:

  1. Att leta parkering är inte det roligaste så jag jade också givit upp. Nu blev det ju bra ändå!
    Kram och god söndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, verkligen inte.
      Ja, det blev det.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  2. Hej Carin! Det blev ju trevligt ändå trots att ni inte hittade en parkering. Tur i oturen!

    Skön söndag till dig! KRAM Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Halloj!
      Jadå, det blev en bra lördag i alla fall.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  3. Så snäll hon verkar vara er Ixa. Vår Selma har vi aldrig lämnat ensam hemma. Nu är det för sent att ens försöka, då hon är 9 år. Min "gubbe" har varit sjukpensionär ända sedan vi skaffade Selma, så han har alltid varit hemma med henne. Blir lite jobbigt ibland när det är varmt och vi ska handla, då måste vi alltid försöka ordna för Selma.
    Skönt att äta middag ute ibland. Tråkigt att ni inte som ni hade tänkt hittade parkering. Idag lyser solen här, men det är fortfarande blåsigt.
    Ha en fin fortsatt kommande vecka.
    Kram Tummelisa/Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, hon är snäll och duktig. Det är inte ofta som vi lämnar henne ensam heller. Men ibland är det skönt att kunna det.
      Det var väl lite dålig planering av oss att inte tänka på att åka mycket tidigare. Men San Pedro finns ju kvar. Så det får bli en annan gång.
      Här är hett som tusan, men idag har det blåst rätt bra hos oss med.
      Detsamma till dig
      Kram

      Radera
  4. Det är inte alltid det blir som det är tänkt, men blir bra ändå. Duktig hon är lilla Ixa! Hoppas ni haft en fin söndag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej ibland så är det något som sätter krokben för en. Men lördagen blev toppen i alla fall.
      Ja, hon är verkligen duktig.
      Vår söndag var bra den med.
      Kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.