2024-08-29

UPS!!!! 😱

 

Igår när jag och Ixa var på hemväg från havet, blev vi omsprungna på gatan av en karl som var ute på en joggingrunda förmodar jag. 

När vi kom upp till slutet utav gatan där den övergår till en cykelbana en kort bit, innan man kommer till nästa gata. Då står denna man som nyligen sprang om oss på gatan med ryggen emot oss och håller på att dra ner sina shorts.

Jag backar snabbt tillbaka med Ixa så han inte skulle se oss. Vad höll han på med, var han en blottare? Skulle jag och Ixa behöva gå tillbaka samma väg igen för att slippa gå förbi han. När jag stått där en stund (som kändes som evighet) och funderat på vad jag skulle göra. Så tänkte jag, jag tittar om han står kvar en sista gång. Gör han det, så är det bara att vända och gå tillbaka.

När jag tittade fram denna gång så höll jag på att baxna. Där sitter mannen på huk och gör nummer 2. Jag gick tillbaka med Ixa igen och sedan stod vi där och väntade ett tag till innan vi vågade oss fram för att se om han hade försvunnit.

Jo det hade han och vi kunde gå ner på cykelvägen och fortsätta hemåt. När vi gick förbi där han hade suttit så började Ixa vädra och dra åt det hållet. Då såg jag mannens hög. Det var nog tur att han hann dra av sig sina shorts och sätta sig. För annars hade han nog varit brunlackerad på sina ben.

Som sagt, nöden har ingen lag 😏😣 och man ska inte döma en person för det första man ser hos den 😮😎.

Vi kom faktiskt ifatt mannen lite senare längre fram på vägen. Men han sprang inte längre utan han gick långsamt och pratade i sin mobil. 

Jag tänkte lite på skoj när vi passerade honom. Ska jag ta fram en hundpåse och räcka över till han. Sedan säga, att du glömde plocka upp efter dig 🙊🙈.  


Cala Cerrada.


Ixa gillar att stå och titta ut över havet. Men jag var lite sen att knäppa ett kort med mobilen.



Kalkonfilé och grönsaksris till middag.

10 kommentarer:

  1. Men jösses vilket skitinlägg! 💩🙂
    Du borde ha gett honom bajspåsen. Det hade varit roligt. Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker du 😮?
      Jo, det hade det. Men nej, där gick min gräns.
      Kram

      Radera
  2. Tycker också du skulle gett honom bajspåsen. Men som du säger "nöden har ingen lag". Har tyvärr varit med om det själv, när jag skulle laxera inför en operation. Hann som tur var springa in i skogen. Idag är det lite lugnt här på frukosten. Våra gäster var i Stockholm igår....., nu trötta och sover. Ser ut att bli fint väder här idag. Hälsa till lilla Ixa från Selma.
    Ha en fortsatt trevlig torsdag!
    Kram Tummelisa (Eva)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, det var så jag tänkte 😀.
      Okej, då får du njuta av frukosten i lugn och ro 😉😃.
      Hon hälsar tillbaka.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  3. Oj, det var lite oväntat men ibland har nöden ingen lag. Förmodligen var det väldigt akut men en mer undangömd plats hade väl varit att föredra...
    Så vackra bilder!
    Kram och god torsdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var säkert i sista sekunden för han. Så det var den mest undanskymda platsen han hittade förmodligen.
      Tack.
      Detsamma till dig
      Kram

      Radera
  4. Nöden har ingen lag, har varit med om det själv en gång, inte roligt när en inte har varken papper eller något att gömma eller plocka upp med. Han tyckte nog inte det kändes bra att lämna det så heller tänker jag. Nu när det är så torrt finns ju inga löv heller att täcka över med kanske. Söt hon är på sina bakben! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har nog många varit med om tror jag.
      Det gjorde han säkert inte. Och vem går med papper och påse med sig.
      Ja, hon är go, och hon tycker det är så kul att stå och titta ut över havet.
      Kram

      Radera
  5. Hej Anna! Fy vad äckligt! Kunde han inte ha gömt sig! Du skulle ha gett honom en bajspåse. Sen är det hemskt om man råkar ut för akut diarré! Usch!!

    Otroligt vackra bilder på havet och solen!
    KRAM Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Halloj!
      Det var nog det han tyckte att han gjorde, gömde sig alltså. Tänkte nog att det inte är så många som är ute som tar den där cykelvägen så dags på morgonen.
      Tanken var kul men att göra den till en handling, nej det fanns inte.
      Tack.
      Kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.