2024-08-28

Då var det klart

 

Det som man tyckte blev som ett litet stresspåslag i slutet av april månad. Jag pratar om min allmänna pension. Igår när jag öppnade mitt mailprogram så hade jag ett mail från min myndighetspost. Så jag klickade mig in där för att se vad det var. Och där stod det att fr.o.m. september kommer nu min allmänna pension att betalas ut. Så nu kommer vi vara pensionärer båda 2 här hemma i september månad och resten av vår tid. Känns så bra att kunna lägga locket på nu med detta.

Jag gick iväg till Skandinaviska igår och handlade kaviar och havregryn. När det gäller havregryn så finns det här i Spanien med såklart. Men grynen är så små tycker jag. Det är precis likadant med kokosen här. Den är så smått hackad jämfört mot den svenska kokosen man köper. Men den spanska kokosen köper jag. Men inte havregrynen.

När jag var tillbaka så åkte gubben iväg till Chinobutiken för han behövde en koppling till en vattenslang och myrmedel. För i år har vi så himla mycket myror, så hälften vore nog. Vet inte om det beror på den hetasommaren som vi haft i år.

Sedan hände det inte så mycket mer här hemma. Utan dagen gick som den brukar och snart så var det kväll och en stund vid tv:n.


Lite krus på vågorna.



Svarta molntussar som försvann under dagen.

10 kommentarer:

  1. Det är verkligen konstigt att det ska vara så omständligt att få igång pensionen. Du är knappast den första i dylik situation. Nåja skönt att det är klart nu. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var verkligen krångligt. Och så tänkte jag med när jag höll på med detta.
      Men nu är det löst och något som jag lagt bakom mig.
      Kram

      Radera
  2. Så skönt att det blev ordnat nu så då säger jag grattis till en nybliven pensionär. Nu är det inte många dagar kvar i alla fall ;-) Nu kan du lägga det bakom dig.
    Två jättevackra bilder!
    Önskar en fin onsdag nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, tackar 😄.
      Ja nu är det bara att gå vidare som pensionär.
      Tack.
      Detsamma till dig
      Kram

      Radera
  3. Så skönt att allt blev klart till slut. Grattis till pensionären 🌞. Kram Birgitta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack 😊.
      Ja det känns toppen att allt är klart nu.
      Kram

      Radera
  4. Så skönt att det är klart nu! Bara bodelningen kvar då, sen kan ni fortsätta fokusera på ert njutfulla liv i Spanien. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp, nu är det bara den grejen kvar.
      Det gör vi redan nu, njuter.
      Kram

      Radera
  5. Vad skönt att det är klart. Jag bävar för snart är det min tur. Fick lite papper från Folksam om att det börjar i november. Hjälp! Kraaaaaam Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, jag är bara glad för att bli pensionär.
      Kram

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.