2024-01-02

Första dagen på året

 

Jag knallade iväg till havet på våran morgonrunda. Det var väldigt disigt och grått, så någon sol såg vi inte till alls på vår runda.

Vi åt frukost när jag kom tillbaka och sedan blev det ett tag vid datorn innan vi gjorde i ordning oss för at ta tag i dagens först dag på det nya året.

Vi tog oss en promenad genom dalen (solen hade kommit fram) och där blev det lite träning med Ixa. Hon fick t.o.m. guldstjärna och utmärkt bedömande av tre personer som gick förbi. Vi hade de som störande moment i vår träning kan man säga. 

Ixa var lös och beordrad att ligga stilla när de här tre personerna gick förbi henne. Något som vi aldrig har tränat tidigare. Men det gick galant och hon låg still utan att bry sig när de gick förbi.

Sedan sprang hon förbi dem utan att hälsa på dem och gubben ropade ligg. Först så satte hon sig men sedan lade hon sig. Det här är något som hon heller aldrig tidigare har tränat. Men glad blir man när kommandon sitter som man tränat in.

Efter träningen fortsatte vi ner till An Sibin och tog en öl och kollade på folk som passerade. Och Ixa på hundar som gick förbi.

När vi kom hem så tog vi fram köpepizzor i frysen och satte på ugnen för att värma dem. När de var klara så satte vi oss vid tv:n och åt dem och såg på "Sanningen" som det kommit ett nytt avsnitt på.

Jag hoppade i säng tidigt på kvällen för även om vi inte hade varit på party dagen innan så känns det när man varit uppe sent.


Väldigt grått och trist vid havet.



Fler som var trötta efter nyårsafton.

8 kommentarer:

  1. Wow, så duktigt av Ixa och visst känns det bra när kommandona sitter som de ska. Att vara lös är dessvärre inte Miss T:s starkaste sida så där har vi en del att jobba på...

    Kram och god tisdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var kull att de här tre personerna ville ställa upp på vår träning. Och vi blev så glada att det gick galant för henne.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  2. Vad duktig hon är eran fina kompis.
    God fortsättning Carin.
    Kram Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, hon är duktig men ett litet busfrö med.
      Detsamma till dig.
      Kram

      Radera
  3. Ack ja , dessa gulliga hundar !! Vi jobbar på här också. Kram Eva och vov från Ozkar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är för goa våra fyrbenta vänner.
      Kram

      Radera
  4. Så duktig hon är, att lystra och lyda på era kommandon. Toppen ju!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är väldigt lättlärd. Men för att det gick klockrent första gången. Så är det inget som säger att hon gör rätt nästa gång 😉😁.

      Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.